Méliès i Lumière es coneixen. Activitat d’àudiocreació

Disposats a conèixer la veritable història del naixement del cinema, els alumnes de 4t d'ESO han concertat visita amb tres honorables personatges: els germans Lumière i George Méliès (ja, ja). Evidentment això és impossible, però amb una mica d'imaginació es poden aconseguir miracles.

A classe hem vist la pel·lícula la Invención de Hugo. Després s'han documentat sobre els inicis del cinema i finalment han fet unes activitats d'àudiocreació (en anglès en diuen storytelling) utilitzant diversos formats digitals (Soundcloud, Shadow Puppet i Thinglink). 

Tots ells han fet treballs magnífics, tot i que, per la seva originalitat i complexitat val la pena destacar els que han fet d'una banda la Carme Martínez i l'Anna Vilalta Mas, i d'altra banda el que ha fet la Mireia Esteve.  

Són dos tipus de treballs absolutament diferents. Per fer-los han utilitzat nombroses  apps i eines 2.0.  La Carme i l'Anna i amb Apple i la Mireia amb Android. En el primer cas el suport per fer la presentació ha estat Shadow Puppet. En el segón cas ha estat una imatge interactiva plena
d'enllaços feta amb Thinglink (no us perdeu el diàleg que està centrat a la imatge en una icona en forma d'estrella).

Cliqueu les imatges o els enllaços que us portaran al seu bloc i us explicaran el pas a pas de la creació dels seus treballs. 


http://mesmosmusica.weebly.com/inici/historia-dels-inicis-del-cinema http://escalesdeso.weebly.com/inici/dialeg-entre-melies-i-els-lumiere
Anna i Carme Mireia

També és molt recomanable donar un tomb pel bloc de l'Angie Style on podreu veure el treball que ella i l'Olivia Pujol han fet, o el de la Júlia Artigas i la Zoe Bonet

El Gerard Ochoa i l'Aleix Miró han decidit utilitzar Audiboom. L'Andreu Ayllón (amb una veu de presentador de telenotícies increïble) i el David Mendoza han fet el SEU treball amb Soundcloud.



Los comentarios están cerrados.