P5 AMB LA SIMFONIA DEL RELLOTGE DE HAYDN

A la classe dels PINGÜINS hem treballat l'audició de la Simfonia del rellotge de Haydn.
Primer hem treballat la pulsació, jugant a fer de rellotges de diferent mena: imitant els pèndols, les busques, els mecanimes interiors...
Després hem explicat un conte i l'hem representat amb l'ajuda de la música.
Aquí us deixo el video de la representació:Una àvia que tenia una col.lecció de rellotges i els guardava a  les golfes de casa seva. Un dia va pujar a contemplar-los, però estaven plens de pols. Va agafar un drap i els va netejar un per un.
Després els va donar corda i se'ls va mirar una estona llarga.
Quan es va donar conte era l'hora de fer el sopar, però abans de marxar va avisar als seus estimats rellotges que tinguessin compte perquè a les 12 de la nit era la hora de les bruixes!! I podria passar qualsevol cosa.
L'àvia va marxar a fer-se el sopar, i quan van donar les 12 de la nit, unes bruixes van obrir la finestra i van esvalotar a tots els rellotges. Ja no marcaven el seu tic-tac, sino que feien tiqui-tiqui-tac...
L'àvia va pujar de seguida i quan es va trobar a tots els seus rellotges al terra els va anar agafant un per un, i els va anar tornant a col.locar i donant-los corda perquè tornessin a funcionar bé.Los comentarios están cerrados.