iFunFace a 1r d’ESO. Creem una imatge parlant

https://tackk.com/j68syx

Els de 1r d'ESO s'han posat les piles d'una manera impressionant i ja han començat a utilitzar el mòbil a classe per fer el seu primer treball amb dispositius mòbils

La primera proposta ha estat utilitzant una aplicació compatible amb Apple i Android: iFunFace. A l'institut ja l'havia utilitzat fa un parell d'anys, però no a 1r d'ESO i amb tants alumnes com ho estem fent. Està sent un repte però ho aconseguirem!

Pels que no sapigueu què és iFunFace és una aplicació que ens permet crear una imatge parlant simplement gravant la teva pròpia veu a una foto feta amb el mateix mòbil (o tablet). 

https://www.educreations.com/lesson/view/els-instruments-orff/19041985/?ref=appHem estudiat els Instruments de Percussió i més en concret els instruments de percussió a l'Aula. La presentació sobre Els instruments Orff que l'Angie Style (ara és alumna de 4t d'ESO i té un bloc fantàstic) va fer fa un parell d'anys amb Educreations (un altre app d'Apple) , ens ha anat de meravella per començar a treballar. Com hem organitzat el treball a 1r d'ESO? 

PRIMER: 
Han fet parelles, han escollit un instrument, li han fet una foto i s'han inventat un text en format lliure (monòleg, diàleg, presentació radiofònica). A classe han llegit el text, l'hem corregit i ara toca gravar-lo amb l'aplicació. 
La primera part del treball ha esta fàcil: fer la foto i gravar és molt intuïtiu (podeu veuere AQUEST TUTORIAL).
SEGON: 
https://tackk.com/j68syxLa segona part està sent més complicada: un cop tenim el vídeo fet, Com pugem el vídeo a YouTube? Per això he fet aquest tutorial. Seguint fil per randa el passos, segur que us en sortireu. 

Los comentarios están cerrados.