Viva la Vida FLAUTA a 3 veus i ORFF

http://musicaade.wix.com/vivalavida3veus

Viva la Vida del grup britànic Coldplay  és un dels clàssics del Concert de Primavera i enguany, com ja fa una pila d'anys, la tornem a tocar.

Poc a poc hi vaig incorporant canvis i enguany he fet una adaptació perquè també la puguin tocar els alumnes de 1r d'ESO en el seu primer Concert de Primavera. En el Wix hi trobareu un enllaç a la partitura interactiva amb Noteflight i també un àudio amb la flauta 2 i 3 que són les que acompanyen a la flauta 1.

És important que primer estudieu la partitura amb Noteflight (canviant el tempo i anar incrementat-lo a poc a poc) i quan ja us ho sapigueu després tocar-ho amb la base que hi ha en el Wix que és tal com la farem en el concert.

Fixeu-vos que la tonalitat no és la mateixa i que no la podem tocar amb l'acompanyament que hi ha en el vídeo original.

http://musicaade.wix.com/vivalavidaAquesta altra és la partitura que ja fa un parell d'anys que toquem i que, com podeu sentir en l'àudio, incorpora la bateria i el baix. En el Wix també hi trobareu la partitura de Flauta 1 amb Noteflight.

Comparteixo la partitura que fem amb el conjunt instrumental ORFF per si hi ha algú a qui li interessi.
Los comentarios están cerrados.