Tears In Heaven. Partitura per FLAUTA

http://musicaade.wix.com/tears-in-heaven
Tears In Heaven és una de les cançons més conegudes d'Eric Clapton. La va escriure nou mesos després de la tràgica mort del seu fill que en aquell moment tenia quatre anys. És doncs una cançó plena de sentiment i que ja des del primer moment ens ha captivat a tots plegats. 

L'any 1993 la cançó va guanyar tres Grammy: a la Cançó de l'any, a la Gravació de l'any i a la Millor interpretació pop masculina. 

Nosaltres la tocarem al Concert de Primavera d'enguany amb flautes, ORFF, guitarra elèctrica i bateria. Ja hem començat a assajar i està quedant molt bé.

És una partitura que ja vam treballar a principis de curs. En aquell moment vaig demanar als alumnes que expresessin amb paraules i amb una imatge, les sensacions i impressió que els havia provocat escoltar la cançó i saber el motiu per el qual Eric Clapton l'havia escrit. Vam fer un mur col·laboratiu (amb Padlet) amb algunes de les seves respostes que tot seguit us deixo.Los comentarios están cerrados.