4t ESO. Ja els tenim aquí!

Si, si! Ja els tenim aquí! Ja podem presentar en societat els blocs que els alumnes de 4t ESO han estat creant des de que hem començat el curs. En aquest bloc hi anirem posant tots el treballs de classe i també les experiències personals de cada alumne en relació a la música i els seus gustos personals. És el seu projecte de curs que poc a poc anirà creixent a mida que hi aniran penjant articles.

De moment us els presentem d'una manera una mica especial. Si hi voleu entrar necessiteu un mòbil per llegir els codis QR que tots ells han creat. Com que encara hi ha gent que no sap que són els codis QR la Maria i la Neus ens ho expliquen d'una manera molt entenedora. En el bloc de l'Ariadna també hi trobareu notícies sobre la propera sortida que fem al Liceu a veure: el "Cosí fun tutte", una adaptació de l'òpera Cosi fan tutte de Mozart.

Si voleu fer una ullada a tot plegat ja sabeu i un mòbil i endavant!


Andrea Lega Anna Prats Ariadna Pomerol
Carla Gonzàlez Cèlia Roig Denise Ropero
Eugènia Cavallé Joan Milà Josep Martí
Judit Prats Júlia Roig Maria Coca
Maria Martí Mar Llaberia Marta Pàmies
Neus Toledano Noemí Pérez Victor Güell
Xènia GarciaLos comentarios están cerrados.