3rA. Comencem el Barroc amb força.

La setmana passada vam iniciar el tema del Barroc amb els alumnes de 3r ESO i avui tot corregint la feina que van posant en els seu blocs de Kidblog, he tingut unes quantes sorpreses que vull compartir amb tots vosaltes. 

Hi ha una bona colla d'alumnes que han agafat amb molt empenta la idea de treballar la música amb les eines 2.0 i ja s'han començat a espavilar i fan treballs extres molt interessants. 

L'Alba Vives ens ha fet un Mapa Conceptual del Barroc que ens anirà de perles per tenir les idees clares sobre les principals formes del Barroc i el Pere Antoni Rollón ens ha fet un Calameo amb un petit resum del que vam fer la primera classe. Ah, i l'Àngles Cañelles ens posa al dia de la programació del Liceu amb una coreografia d'un ballet sobre música de J.S.Bach.: "El misteri de Bach convertit en moviment"

Popplet fet per l'Alba VivesTreball pujat a Calameo per Pere Antoni Rollón

Los comentarios están cerrados.