Els gèneres musicals. Activitats de síntesi. 3rESO

Aquesta setmana hem estat treballant els gèneres musicals i com a activitat de síntesi, els alumnes han pogut escollir entre diferents opcions. 

1- Hi ha alumnes que han fet resums molt interessants i ho han acompanyat de diversos vídeos de tots els gèneres treballats.  D'entre tots els articles val la pena destacar el de l'Elisabet Sorribes (AQUÍ), Andrea Ejimeno (AQUÍ) i la Laura Pino (AQUÍ)

2- N'hi ha que ho han fet amb Popplet com el   Lluís Llevat i el Gerard Cubero
3- N'hi ha d'altres que s'han atrevit a fer un Mapa Mental amb Text2MindMap. Una eina molt senzilleta (no s'hi poden posar imatges ni vídeos) però que els ha servit per fer uns mapes molt esquemàtics i molt clars. La veritat és que l'eina no dóna per molt, però tot ells li han donat molt de joc. La llàstima és que el text no es pot llegir amb claredat. Us aconsello que feu la pantalla el màxim de gran possible.Marc Bachs
Marc Carles
Judit Ferran
Montsant López
Lluís Llevat
Andrea EjimenoLos comentarios están cerrados.