L’enquadrament en el cinema (2). Amb Instagram

Amb els alumnes de 4tESO estem fent el tema de Música i Cinema. Habitualment fem una introducció al tema parlant de llenguatge cinematogràfic. El primer que hem explicat és l'enquadrament.

Alguns alumnes han fet el treball sobre l'enquadrament mostrant els diferents tipus de plans amb vinyetes de còmic (L'enquadrament en el cinema (1). Amb Pixton)

D'altres, aprofitant el viatge de final de curs que van fer abans de Setmana Santa, han elaborat el treball amb fotos fetes amb Instagram. Els treballs els han pogut penjar als seus bloc gràcies a dues aplicacions: Snapwidget i Followgram.

1- Snapwidget permet inserir les imatges fetes amb Instagram directament en el bloc. Si cliqueu damunt de cada foto podreu veure que estan etiquetades segons el tipus de pla. Entreu el bloc de cada alumna, us informeu de la diferència teòrica que hi ha entre els plans i hi deixeu algun comentari!

Podeu veure el treball que han fet la Xènia Garcia i la Célia Roig

La galeria de fotos de la Mar Llaberia, la Júlia Roig i la Carla Gonzàlez
I també la de l'Andrea Lega


2- Followgram, que vincula el compte d'Instagram a la web de l'aplicació (per veure les imatges cal que tingueu un compte d'Instagram). Podeu veure el treball que han fet la Noemí Pérez i la Laia Garriga 

Follow @noelaia97Los comentarios están cerrados.