Murs del Renaixement: 3rB

Hem acabat el Renaixement i l'última activitat que hem fet ha estat un mur col·laboratiu. Hem utilitzat una eina 2.0: Padlet (abans Wallwisher) Els alumnes s'han dividit en grups i han decidit què és el que havien de posar en aquest mur.

M'ha agradat molt la manera com s'han dividit la feina el grup format per la Laura Pino,  l'Andrea Molinero , el Marc Bachs i l'Enric Casadó. El Marc ha parlat de les característiques de l'època, la Laura dels compositors, l'Andrea dels instruments i l'Enric de les principals formes vocals profanes.

Magnífic el mur virtual que han fet la Judit Ferran i el Marc Carles, que han posat els àudios en format mp3 (una opció que han descobert ells!), l'Elisabet Sorribes i l'Anaïs González. Han escrit tot de cartellets que ens ajuden a entendre el seu treball: "compositors" "característiques del Renaixement" "característiques de la música", "instruments", "formes vocals profanes", "formes vocals religioses" i "formes de dansa"

Us deixo la resta dels Murs perquè els vegeu i doneu la vostra opinió sobre quin és el que us ha ajudat més a entendre el Renaixement. Podeu deixar la vostra opinió via comentari en l'article

Grup 2: Aina Bové, Lluís Expòsito, Nazar Romaniv: AQUÍ
Grup 4: Pilar Moreno, Andrea Ejimeno, Alba Barberà, Gerard Cubero: AQUÍ
Grup 5: Montsant López, Lluís Llevat, Juan Antonio Quiles : AQUÍ
Los comentarios están cerrados.