Els pioners del Cinema

Amb els alumnes de 4t ESO hem fet una mica d'Història del Cinema parlant dels germans Lumière i de George Méliès com els personatges clau en aquests inicis.
Alguns alumnes han decidit investigar sobre els Lumière fent una imatge interactiva amb Thinglink: una eina que ens permet afegir contingut a una imatge etiquetant-la i posant-li punts d'informació tals com: text, imatges i vídeo.
D'altres s'han posat a la pell de George Méliès i ens han explicat les seves aventures per aconseguir fer la seva primera pel·lícula. Ho han fet amb Fotobabble: una eina que ens permet fer imatges parlants. Per escoltar què diu Méliès heu de clicar el play.
 
Aquí teniu els diferents treballs


Neus Toledano Célia Roig
Maria Martí Maria Coca

Ariadna Pomerol Andrea Lega

Eugènia Josep Masdeu

Judit Prats Josep Martí

Júlia Roig Noemí PérezLos comentarios están cerrados.