El Barroc a Europa: Collage 3rB

Compartir recursos i idees és una filosofia que compartim tots els els professors  que estem a la xarxa, i això ens enriqueix a nosaltres i als nostres alumnes.  Recentment he vist una proposta de la Mª Jesus Camino que m'ha agradat i que m'ha semblat bona idea adaptarla al tema que estem fent amb els alumnes de 3rB: el Barroc.

Es tracta de fer una imatge interactiva en la qual hi anirem posant informació de text, imatges i vídeo amb una eina 2.0: Thinglink
La imatge és un collage que cada alumne farà amb una altra eina 2.0: piZap. El collage el farem de compositors del Barroc.

Què farem: 
PAS 1:
1-busquem una imatge de cada un dels compositors del nostre collage
2-fem una selecció dels vídeos del Youtube que vulguem posar a cada compositor (un per cada compositor)
PAS 2: crearem el collage. El nombre d'imatges dependrà del nombre de compositors que hi vulguem posar. Recordeu que una de les imatges ha de ser un mapa polític d'Europa. Aquí teniu les instruccions a seguir:1- Entrem a piZap 2- Cliquem a "Make a Collage"
3- Seleccionem el disseny segons el nombre d'imatges que posem en el treball 4- Decarreguem el collage (no cal fer "Save")


PAS 3: comencem a fer el nostre treball amb Thinglink (AQUÍ teniu un tutorial). A cada imatge hi posarem 4 punts d'informació:  el nom del compositor, país de naixement i dates naixement i mort (amb una imatge del lloc on va nèixer), un vídeo (amb el títol de l'obra i el tipus de forma vocal o instrumental que és), una curiositat o informació d'interés. Utilitzarem la mateixa icona per donar el mateix tipus d'informació a cada imatge. 

Llocs de consulta: ViquipèdiaEl Barroc a Europa (Wix), Música del Barroco I (Glogster), Música del Barroco II (Glogster) fet per Ramón Estebanez.

Aquí us deixo l'exemple que he fet:
Los comentarios están cerrados.