La invención de Hugo amb Smore 4t ESO: recull de treballs

S'acaba el trimestre i el curs. Els de 4t ESO han esta molt enfeinats amb els examens i ara, encara més, amb el projecte de recerca.

Finalment hem pogut fer un recull amb quasi tots els treballs que han estat fent aquest últim més sobre la pel·lícula La inveción de Hugo, tot i que per separat ja havia fet un article sobre els treballs de la Maria Coca, la Maria Martí i la Cèlia Roig.

L'eina que hem utilitzat és Smore, una aplicació molt senzilla per pàgines web. Últimament l'hem utilitzat per fer treballs però també li he trobat una aplicació  molt útil per fer presentacions de treballs com aquest "Smore de Smores". Si us animeu a fer alguna presentació podeu anar en aquest article de En la nube Tic, on ho expliquen molt bé.
Los comentarios están cerrados.