La Núria recomana "Flipagram"
Continuem amb la nostra secció de recomanacions i en aquesta ocasió és la Núria Mansergas també de 4tESO, qui ens recomana una aplicació molt interessant: Flipagram

Flipagram és una aplicació que s'utilitza per fer vídeos amb les pròpies imatges i posant música.Perquè puguem començar a utilitzar l'aplicació la Núria ha fet un tutorial amb una eina online: Tildee. Clicant a l'enllaç o a la imatge el podreu consultar.
 
Després ha utilitzat tot un conjunt d'Apps Mòbils per fer el seu treball sobre L'enquadrament i l'angulació en el cinema. Podeu veure el logo de les eines ordenades d'esquerra a dreta: Photogrid, Instagram, Moldiv i Flipagram.


Trobareu el treball de la Núria a MusicAppsSelvatges, el bloc dels alumnes de l'aula de música que fan treballs utilitzant aplicacions mòbils.Los comentarios están cerrados.