El jazz, cuadro resumen

Bueno, despues de los trabajos que habéis hecho en clase, es hora de colgar un resumen completo de todas aquellas partes que individualmente habéis realizado. El wix lo realizó el compañero J. I. López. Gracias

http://pezglobo05.wix.com/jazz

Entradas relacionadas:

  • Oh When The Saints. PARTITURA per Flauta i OrffOh When The Saints. PARTITURA per Flauta i Orff Castanyada, Halloween, Tots Sants o dia dels morts, es digui com es vulgui dir, penso que és un bon moment per introduir la cançó Oh When The Saints Go Marching In, un himne gòspel dels […]
  • What a Wonderful World FLAUTAWhat a Wonderful World FLAUTA Veig arbres de color verd, també roses vermelles.Les veig florir, per tu i per mi. I penso dins meu...quin món tan meravellós!Amb la idea de ser un […]
  • Minoejska dantza eta musikogramaMinoejska dantza eta musikograma Munduko dantzan lanean jada, "Minoejska" daukagu eta lantzen dugu. Oraingoan, Wix batean jarri dut, musikograma gehitu diodalako, bai irudian, PDFn zein bideoan.Musikogramak lanean ere […]
  • Alunelul – PitxAlunelul – Pitx  Asko gustatzen zaidan musika da hau, eta gelan lantzeko aukera ezberdin asko ematen ditu: Abestia, dantza, erritmoa landu, musika tresnak, munduko dantzak eta kulturak...Los comentarios están cerrados.