Escales i arpegis. Activitats d’Audicio

Aquests dies estem treballant les escales (successió de notes disposades en intervals de segona seguits)  i també hem parlat de què és un acord (conjunt de notes que sonen a la vegada).

En aquest fragment de la pel·lícula Els Aristogatos, els gatets juguen passejant-se amunt i avall del teclat del piano fent escales i arpegis. Recordeu que un arpegi són les mateixes notes d'un acord però tocades una després de l'altra. 

En AQUEST ENLLAÇ hi trobareu uns quants jocs que us ajudaran a entendre quina diferència hi ha entre una escala cromàtica i una escala pentatònica. També hi trobareu un joc per practicar l'arpegi de Do Major.

Després de veure el vídeo, farem aquestes activitats d'audició que ens ajudaràn a entendre la diferencia entre els conceptes Tonalitat Major i Tonalitat menor. Cal que els feu en l'ordre que estan posats. Recordeu de consultar ESCALA. MAPA CONCEPTUAL.

1- Major o menor? AUDICIONS
2- Quina escala és? Tipus d'escales. AUDICIONS
3- Arpegis, escales i cançons. Major o menor? AUDICIONS
4- Els graus de l'escala
5- L'escala. Qüestionari.
Los comentarios están cerrados.