País Petit (LLUIS LLACH) per flauta


Foto: Adelaida Ibañez Ferrater
Aquest Sant Jordi 2014, com tots els anys, a l'institut ho celebrem amb una lectura de poemes i una mica de música. 

Enguany, però, és un Sant Jordi amb un sentit força especial. És l'any que celebrem els 300 anys de l'11 de setembre de 1714

Més endavant ja dedicarem alguna classe a parlar de la música que es feia en aquesta època. Tot i això, si sou xafarders i voleu saber què va passar el 1714 i perquè celebrem el tricentenari d'aquesta data,  podeu clicar aquest enllaç on hi trobareu tot tipus d'informació i una línia del temps interactiva molt interessant.

La cançó que avui us presento parla d'un País petit, el nostre pais, i que com canta Lluís Llach sempre cap dintre del cor si és que la vida et porta lluny d'ell. Val la pena que dediquem 3 minuts a escoltar la música i llegir el text! 

Després podeu disfrutar de la música tocant-la o cantant-la. La tonalitat és la mateixa, així que també podeu tocar la cançó damunt de la versió que la Lídia Pujol va fer per la Marató de TV3 del 2012.

http://musicaade.wix.com/paispetit
-->Los comentarios están cerrados.