Concert de Nadal: Àudios i Fotos

El dimarts dia 16 vam fer el nostre Concert de Nadal. Pels alumnes de 2nESO va ser el seu primer concert i una experiència que de ben segur recordarant molt de temps. D'altres, en canvi, ja comencen a ser un experts i ja en porten uns quants de concerts.

Ha sigut un trimestre de treball d'un treball molt intens amb els conjunts instrumentals de 2n, 3r i 4t ESO. També hi han col·laborat els alumnes de 2n i 3r amb les flautes. Estic molt satisfeta de tot el treball realitzat. 

Com veureu el repertori nadalenc és molt variat i tot i que hi ha les tradicionals El noi de la mare, Jingle Bells i Santa Nit, també hi trobareu música de Nadal molt coneguda per tots gràcies al cinema com White Christmas o Jingle Bell Rock. També hi ha algunes peces que no són de Nadal però que ens agradaven i que en el conjunt de repertori quedaven molt ben integrades com Yesterday dels Beatles o All of me de John Legend.


Felicitats a tots per la feina ben feta!

També hi he inclòs un petit recull de fotos tot i que durant les vacances aprofitaré per editar els vídeos i els aniré posant.

Los comentarios están cerrados.