Fem de Dj amb Incredibox

Per acabar d'arrodonir el tema de la veu, aquesta setmana us proposo una activitat molt creativa i engrescadora. 

L' activitat consisteix en fer una composició amb unes bases de beat box que ja ens vénen donades. Vosaltres només cal que decidiu quins sons voleu i després ho enregistreu. El programa que utilitzarem és diu Incredibox. Recentment ha sortit la versió 4. Bàsicament la versió 3 i la versió 4 són molt semblants tot i que incorpora una novetat: és pot descarregar la composició en format waw.


Damunt de cada personatge apareix l'opció de clicar per silenciar el personatge, deixar-lo com a solista, o eliminar-lo, tal com s'explica en la imatge que he posat a la dreta.

Cal que tingueu en compte que teniu 4 tipus de sons diferents: BEATS, EFECTES, MELODIES I VEUS.Abans de començar llegiu bé què s'ha fer:
Com ja sabeu sempre que expliquem una història (ja sigui amb paraules, imatges, sons...) ha de tenir una INTRODUCCIÓ, un NUS i un DESENLLAÇ.

Així que caldrà que seguiu aquestes pautes:
1- Un inici ben clar (amb pocs elements)
2- Un desenvolupament a base de superposició d'elements
3- Aproximadament a la meitat de la composició hi posareu un solo (per crear expectació i captar l'atenció de l'oient)
4- El final és opcional (pot ser anar treient elements a poc a poc; final sobtat...). 
5-Vigileu! Els canvis i el final han de coincidir amb el beat (accent de cada seqüència melòdico/rítmica).

Un cop acabat heu d'anar a "Share". Us demanarà el vostre nom, posar un títol a la composició (mireu de ser originals i creatius amb el nom) i el nom a qui voleu dedicar la cançó. Després haureu de copiar la URL i enviar el treball a través de l'Edmodo. També es pot compartir a Facebook.  

El treball ha de tenir una durada de 10 a 15 loops (si el feu de menys de 10 loops no us el deixarà gravar) 

Los comentarios están cerrados.