4t ESO. Busquem música per a 6 imatgesCom sabeu, en el cinema,  música i imatge estan en estreta col·laboració, i juntes reforcen el missatge que volem transmetre. El llenguatge musical és subjectiu i abstracte, mentre que la imatge i la paraula són objectives i concretes. Fixeu-vos que quan ens mirem una imatge veiem una representació fidel de la realitat, ara bé, quan escoltem una música el que hi veiem representat és allò que la nostra imaginació ens suggereix.

Farem un activitat que consisteix en buscar una banda sonora per a cada una de les 6 imatge que hi ha a l'inici d'aquest article. De ben segur que coincidiríem en més d'una, però es tracta de ser originals i posar-hi una mica d'imagianció i creativitat.

El suport que utilitzarem serà Whyd, una eina 2.0 que ens permetrà fer una llista de reproducció o "play-list" amb vídeos de YouTube o música de Soundcloud. He elaborat aquest TUTORIAL perquè
http://www.tildee.com/Oediy&m=1
ja pugueu començar a fer  la vostra llista.

També podeu escollir l'opció de fer la llista directament amb el mòbil. La llàstima és que l'app és només compatible amb iPhone. De moment és gratuïta. 

Us deixo l'exemple de la llista que he elaborat per poder provar l'eina.
Los comentarios están cerrados.