El Trineu (nova versió) per FLAUTA en html5

http://musicaade.wix.com/el-trineu
A classe ja fa alguns dies que hem començat a preparar el Concert de Nadal. El temps passa molt depressa i com sempre, se'ns està tirant al damunt. Així que espavil i a dedicar una mica més de temps del que hi heu dedicat fins ara!

El trineu o Jingle Bells, perquè el títol és difierent però la cançó és la mateixa, ja és un tema tradicional en els nostres concerts. Enguany és una versió absolutament nova i a més, només la farem amb flauta i amb la base mp3 com a acompanyament. 

La versió és de Xevi Altesa (Karaokat) Com podreu comprovar és una versió molt divertida i alegre. Com que el tempo de la versió original és una mica ràpid hi he afegit una segona base una mica més lenta. Ho he fet amb TwistedWave Online, un editor d'àudio que és genial quan es vol adaptar una base amb un tempo d'assaig més asseguible per als alumnes. 

En el Wix només hi he posat la part B. Si voleu la partitura sencera cliqueu la imatge i us la podreu descarregar. També li he afegit una segona veu que es pot fer amb flautes i també amb instruments ORFF o un baix. 
Los comentarios están cerrados.