"Mar i Cel". Anem al teatre. 4t ESO

El proper dimecres 25 de novembre els alumnes de 4t d'ESO de l'institut faran una sortida a Barcelona a veure el musical "Mar i Cel". Es tracta d'una adaptació feta per la companyia de teatre Dagoll Dagom de la novela escrita per Àngel Guimerà.

Des de l'aula de música hem pensat que seria una bona idea fer un petit manual perquè els alumnes que no estan a l'optativa de música s'assabentin d'alguns dels aspectes musicals més rellevants. I ho hem volgut fer d'una manera diferent utilitzant codis QR. 
Així doncs hem elaborat un trìptic en al qual hi hem posat informació rellevant tal com: 
  1. Què és un musical?
  2. Quina diferència hi ha entre l'òpera i el musical?
  3. Professionals que intervenen en un espectacle musical
  4. Mar i Cel i altres musicals coneguts
Hem demanat a la resta de companys que es descarreguin l'app Bidi, una aplicació compatible amb dispositius mòbils Apple i Android, amb la qual podran accedir a la informació que està encriptada en el codi QR.

Aquest és el treball fet per Júlia Artigas, Aina Bargalló, Zoe Bonet, Clara Masdéu, Angie Style i Gerard Ochoa.


Aquest és un altre treball fet per Mireia Esteve, Pablo Padilla, Elisabeth Racionero, Sheila Garcia, David Mendoza

Los comentarios están cerrados.