TREBALL TUMBLR

En aquesta publicació vos recordem en què consisteix el treball per a 3r  d'ESO del tema 1.

Heu de registrar-vos en el servei web "Tumblr". Creem un compte amb el vostre correu i li afegim una contrasenya. Aneu a crear un bloc per a la classe de música i aquest serà el vostre portafoli digital. Per tant és un quadern de treball per a la classe de música i hem de cuidar aspectes importants com la presentació, ortografia, format, etc.

En segon lloc heu de fer un post en el qual heu incloure l'enllaç a la url on es troba el vostre primer treball amb TACKK. (Per a això haureu d'anar al servei tackk, entrar amb el vostre usuari i contrasenya, i copiar la url del vostre treball sobre cantautors). Quedarà millor si posem una descripció i afegim una foto i / o un vídeo. (En cada publicació heu d´afegir tags perquè sigui més fàcil trobar-la).

En tercer lloc heu de realitzar un segon post on heu incloure:
• Enllaç a la pàgina web oficial d'un cantant
• Enllaç a la pàgina de fans d'aquest / a cantant

A més heu valorar els següents aspectes d'aquestes pàgines:

     a) Què seccions te cada web
     b) Què informació ofereix
     c) Què serveis ofereix
     d) Com ès gràficament?

Finalment heu de enviar-nos la url pública del vostre bloc perquè els professors us puguem seguir i així tindrem tots els blocs enllaçats. (Alumnat de José Luis musicalesdunes3@gmail.com i alumnat de Joaquín musicalesdunes10@gmail.com).

Perquè pugueu personalitzar al vostre gust l'aspecte del vostre tumblr i millorar-us deixem dos tutorials un en vídeo i l'altre en forma de text i imatges:

VIDEO TUTORIAL

Tutorial - Introducción a Tumblr!(480p H.264-AAC) from Música Les Dunes on Vimeo.

PÀGINA TUTORIALLos comentarios están cerrados.