La música del s.XX amb Popplet

Avui us presento Popplet: una eina 2.0 molt interessant que serveix per fer mapes conceptuals (anant AQUÏ teniu un tutorial molt clar)

Com ja sabeu els mapes conceptuals permeten ordenar i sintetizar les idees de manera que amb un cop d'ull ja es tingui clar el tema. Ademés Popplet permet posar imatges i vídeo cosa que ès molt interessant en la nostra assignatura.

Els i les alumnes de 4t ESO han acabat el tema de la música culta del s.XX i n'han fet un mapa conceptual. Alguns han estat col·laboratius i d'altres individuals.

M'ha semblat molt interessant el que han fet la Célia Roig  i la Xènia Garcia, ja que han fet tres Popplet enllaçats (un que fa de mare i els altres dos que estan enllaçats). 
Fixeu-vos que poden tenir diferents formes, n'hi ha que són més líneals com els de la Maria Martí o la Júlia Roig,i d'altres més rodonets com el  la Maria Coca.  Podem arribar a posar-hi tanta informació com vulguem sempre i quan sigui ordenada tenint en compte els diferents colors i mides de les lletres com el de la Noemí Pérez.(podeu fer gran el Popplet clicant la icona que es troba a la dreta de cada mapa)

Una bona lliçó de com fer un bon Mapa Conceptual 

Cèlia i Xénia NoemíLos comentarios están cerrados.