Just Give Me a Reason (PINK). Una altra versió

Aquests dies hem estat treballant la cançó Just Give Me A Reason de la cantant Pink en un versió que Clases de Música en ESO va penjar la setmana passada. 

La veritat és que ha tingut molt d'èxit i els alumnes de 2nESO que just comencen a tocar la flauta l'han agafat amb moltes ganes. Està fora de l'abast de molts d'ells però hi ha un petit grup que no paren de tocar-la, però la troben complicada rítmicament i l'ordre de la partitura és una mica confós. 

M'he animat a fer una adaptació de l'adaptació, amb bastantes notes de collita pròpia, però crec que ens anirà força bé. He posat colors per anar identificant les parts i he penjat la partitura amb Noteflight perquè sigui més fàcil d'estudiar. 

Vinga doncs, un altre cap de setmana amb Pink!Los comentarios están cerrados.