"Coraline" per a flauta

En plena quinzena de Tots Sants i Halloween (als Països Anglosaxons) sembla que vingui més de gust tocar cançons amb temàtica misteriosa. 

Ja feia dies que buscava alguna cosa diferent al conegut Thriller i al també conegut Els esqueletos. Fa pocs díes vaig tornar a veure la pel·lícula Coraline amb música de Bruno Coulais (el mateix compositor de la BSO de Les choristes (Los chicos del coro). Vaig quedar fascinada per un dels temes "Exploration" i de seguida vaig veure que la podíem tocar. Per tenir la partitura sencera cal que cliqueu la imatge on hi ha el petit fragment de música.

Pareu atenció a l'acompanyament d'arpa i les veus que canten.

També m'agrada aquest altre tema els "End Credits"Us deixo un tràiler de la pel·lícula on hi podem veure les típiques carabasses de Haloween
Los comentarios están cerrados.