Paisatges Sonors de La Selva del Camp

Amb els alumnes de 2n ESO hem estat treballant el tema del So i de les seves qualitats. 

Quan parlem d'aquest tema descobrim que la Música no només està feta de So, sino que també té Sorolls i Silencis. També parlem de què és la Contaminació acústica i dels perjudicis per la nostra salut quan estem sotmesos a un excés de soroll. 

Enguany s'ha proposat el dia 22 d'Octubre com a Dia Mundial del So. Una de les finalitats d'aquesta celebració, és el de fer prendre consciència sobre el paper que té el so com a mitjà d'expressió. Aquest punt coincideix plenament amb un dels objectius del nostre treball "Paisatges sonors: coneixem La Selva i els selvatans a través del seu so". 

Aprofitant que ja he rebut tots els treballs que hem estat fent sobre aquest tema amb els alumnes de 2nESO us els presento. Són molt variats i molts d'ells d'una gran creativitat i enginy. M'ho he passat molt bé escoltant-los i crec que ells també fent-los

Los comentarios están cerrados.