Un Renaixement "mòbil". 3rESO AAmb els alumnes de 3rA hem estrenat tema nou:  el Renaixement. Hem començat coneixent qui van ser els principals compositors, quins instruments van utilitzar en les seves composicions i quin tipus de composicions van escriure. S'han apropat al sXV amb tecnologies dels sXXI ja que ja han fet diversos treballs utilitzant  diferents Apps d' imatge, text i mapes conceptuals.

Quan es tracta de treballar amb "mòbils" a la classe l'organització és una mica complicada: hi ha els que tenen sistema IOS, els que tenen Android i els que no tenen dispositius mòbils. 

L'activitat ha estat molt ben rebuda per tots i el resultat dels treballs és més que satisfactori. Ara bé, com a professora he hagut de tenir en compte totes les variables que abans he esmentat i he hagut de preveure activitats per a tots

A MusicAppSelvatges, podreu veure tots els treballs i com hem organitzat les diferents activitatsLos comentarios están cerrados.