Treballs 2nESO. La veu amb Apps Mòbils

Estem acabant el tema de la veu i ja tenim els diversos collages que els alumnes de 2nESO han fet utilitzant Apps Mòbils.

Tal com vaig explicar en l'article titulat "Els de 2nESO s'apunten a les Apps Mòbils", es tractava de conéixer alguns dels cantants que han pujat o que encara pugen dalt dels escenaris dels millors teatres d'òpera del món.

Han tingut diverses complicacions que hem anant superant amb paciència i ganes de fer la feina ben feta i el resultat ha quedat magnífic. Com podreu comprovar, les imatges han quedat molt petites i quan s'amplien per poder veure el que s'hi ha anat posant en cada etiqueta, perden qualitat d'imatge i no es pot llegir el que està escrit. Tot i això l'objectiu principal que era conéixer noms de cantants d'arreu del món, ha estat aconseguit. També han aconseguit aprendre a utilitzar el mòbils i les tauletes de manera diferent a com l'utilitzen habitualment. 

Felicitats a tots per la feina feta!

Podeu clicar els següents enllaços per veure la vostra feina.Los comentarios están cerrados.