Músics del Barroc amb Thinglink


Estem acabant trimestre, estem acabant el tema del Barroc i amb els alumnes de 3r ESO farem un treball amb Thinglink. Es tracta de fer una imatge interactiva en la qual hi anirem posant informació de text, imatges i vídeo. 

La proposta és doble,
1- podem fer el treball amb l'eina 2.0  (cliqueu AQUÍ)
2- podem fer el treball amb dispositius mòbils Apple o Android

La imatge que després etiquetarem, és un collage que cada alumne farà amb una altra eina 2.0: piZap. El collage el farem de compositors del Barroc.

Què farem: 

PAS 1:

1-busquem una imatge de cada un dels compositors del nostre collage
2-busquem un mapa polític d'Europa
2-fem una selecció dels vídeos del Youtube que vulguem posar a cada compositor (un per cada compositor)

PAS 2: crearem el collage. El nombre d'imatges dependrà del nombre de compositors que hi vulguem posar. Recordeu que una de les imatges ha de ser un mapa polític d'Europa. Aquí teniu les instruccions a seguir:
1- Entrem a piZap 2- Cliquem a "Make a Collage"3- Seleccionem el disseny segons el nombre d'imatges que posem en el treball 4- Decarreguem el collage (no cal fer "Save")


PAS 3: comencem a fer el nostre treball amb Thinglink (AQUÍ teniu un tutorial). A cada imatge hi posarem 4 punts d'informació:  el nom del compositor, país de naixement i dates naixement i mort (amb una imatge del lloc on va nèixer), un vídeo (amb el títol de l'obra i el tipus de forma vocal o instrumental que és), una curiositat o informació d'interés. Utilitzarem la mateixa icona per donar el mateix tipus d'informació a cada imatge. 

Llocs de consulta: ViquipèdiaEl Barroc a Europa (Wix), Música del Barroco I (Glogster), Música del Barroco II (Glogster) fet per Ramón Estebanez.

Aquí us deixo un exemple que he fet:

Los comentarios están cerrados.