Com sona la música del Barroc?

Ara que ja coneixem a tots els músics del Barroc gràcies als magnífics treballs que els alumnes de 3rC han fet, farem una divertida acvititat: un joc del penjat amb els barrocs:  "Penjats del Barroc". Aquesta activitat LIM està en relació amb aquest Flipbook, que és  una galeria d'imatges dels compositors del Barroc (per veure-ho amb format Flipbook heu d'anar al cantó superior esquerra). Escolteu i mireu amb atenció perquè al final de l’exercici haureu de respondre què ha fet cada penjat.

 Amb Qui és qui?, podrem observar quina diferència hi ha entre la "realitat" i la "ficció", gràcies a les caricatures de Morales de los Rios.

Penjats del Barroc
Qui és qui

I ara, que ja sabem com sona el Barroc, farem aquesta senzilla activitat d'audició: Es música del Barroc?Los comentarios están cerrados.