4t ESO. El meu Nadal


Arriba el Nadal...... ja hem crescut una mica i  tots els "secrets" que envoltaven aquestes dates,  ja s'han desvetllat... però ens queden els records: les Nadales al voltant de l'arbre, les cançons per "cagar el tió", els poemes que ens havíem aprés com uns lloros i que recitàvem dalt de la cadira tots esperant que, en acabar, ens donéssin alguna moneda,  la nit de Reis...

Amb els alumnes de 4t hem volgut tornar a la infància i recuperar la màgia i la il·lusio d'aquells Nadals que ens fan posar nostàlgics i que, tot i ser llunyans, encara tenim ben presents.   

Maria Coca Cèlia Roig

Amb " El meu Nadal" tornen els poemes, les cançons i mil històries més, del passat i també del present. Aquesta és la manera amb què els alumnes de 4t ESO us volen felicitar el Nadal.

El treball l'hem fet amb una eina per fer pàgines web, Checkthis i els àudios els hem posat amb Audioboo i Soundcloud. Finalment hem utilitzat Unitag Code per fer aquests codis QR tan xulos i vistosos. Aquells que no tingueu lector de codis QR podeu clicar la imatge per veure la felicitació 


Neus Toledano Mar Llaberia
Noemí Pérez Júlia Carné
Maria Martí Joan Milà
Josep Martí
Anna Prats
Júlia RoigLos comentarios están cerrados.