Un tastet del Barroc i del Classicisme amb Mixbits

Aprofitant que amb els alumnes de 3rC estem acabant aquests dos períodes el Barroc i el Classicisme  i que la web 2.0 ens ofereix grans possibilitats, farem una "playlist", és a dir una llista de reproducció, amb una eina molt interessant que es diu Mixbits. 

Podem traduir "bit" com a mossegadeta o tastet, així que farem un mix a base de petites mossagades de música d'aquests dos períodes

L'avantatge que té aquesta eina és que no cal registrar-se, així que només cal que seguiu les instruccions que us he posat en el document que hi ha a peu d'article. Ah, i a més el podeu compartir a Facebook!

Per provar l'eina jo n'he fet un (veureu que només és del Barroc) Us he de dir que m'ho he passat molt bé! 

Podeu anar al meu Mixbit clicant AQUÍ o a la imatge.


Los comentarios están cerrados.