3rB. Comencem trimestreÚltim trimestre i últim grup de 3rESO d'aquest curs 2012-13. A diferència del que vau fer a 2nESO en què vam treballar bàsicament amb les activitats del Moodle i vam fer algunes activitats 2.0, aquest any incorporem una eina nova: el bloc.

El bloc serà el dossier o carpeta on anireu penjant els diferents treballs i activitats que farem aquest trimestre. Ja sabeu que és un curs en que els continguts principals són d'Història de la Música. Però també ja sabeu de cada any, que aquest tercer trimestre preparem el Concert de Primavera i que tocarem cançons d'estils molt diversos.

Clicant en cada una de les tres imatges podreu accedir a la vostra "Class": un grup de blocs individuals. Cada alumne tindrà el seu bloc propi que hi podrà entrar amb una contrassenya que només ell sabrà. En aquest Tutorial Kidblog us explico els primers passos.

El primer que fareu serà un avatar per poder posar en el primer article. Serà un article de presentació on caldrà que expliqueu qui sou, què feu, quines són les vostres aficions i quin tipus de música us agrada. Podeu triar el tipus d'avatar entre les tres eines que us proposo al Symbaloo de Presentacions. Si el feu amb Voki trobareu el tutorial a Tutorials pas a pas. També hi trobareu el tutorial de Com posar un embed al bloc.


Los comentarios están cerrados.