Fem un video? Presentem els Compositors de Cinema amb Screencat-o-matic.

Un cop hem tingut fets els Popplets dels compositors de cinema, hem decidit presenta-los nosaltres mateixos. Ho hem fet amb Screencast-o-matic, una eina que permet gravar la pantalla de l'ordinador mentre es parla o es posa música Cal saber mantenir la tranquilitat i seguir un ordre i coherència a l'hora de parlar, amb un guió del què cal dir i com s'ha de dir, però aquesta gent de 4t ESO ho han fet molt bé!

Com veureu hi ha alguns alumnes que han pujat el vídeo al YouTube, mentre que altres l'han allotjat a l'espai que el mateix programa ofereix als seus usuaris.
El Josep Martí l'ha fet sobre Howard Shore, la Maria Martí ens explica la vida del conegudíssim James Horner, la Júlia Roig ens transporta a l'Àfrica amb John Barry, la Neus Toledano ens presenta al més vellet de tots: Alfred Newman i l'Ariadna Pomerol ens presenta al compositor de "Il Padrino" Nino Rota.

També podeu veure aquests vídeos que són al YouTube:

Alberto Iglésias per: Maria Coca


Max Steiner per: Mar Llaberia


Alan Silvestri: per Cèlia Roig (la Célia a més d'explicar el Popplet també ha posat música quan presentava algunes bandes sonores. Ha quedat molt bé)
Los comentarios están cerrados.