George Méliès: un mag del cinema

http://www.rtve.es/noticias/20120222/invencion-hugo-homenaje-scorsese-cine/500140.shtml
Amb els alumnes de 4tESO hem començat a veure "La invención de Hugo", una pel·lícula que Martin Scorsese va fer l'any 2011 i que és un meravellós homenatge a George Méliès, el mag de cinema. 

La Cristina Fontigivell ens ha fet cinc cèntims d'aquest prestidigitador (mag i il·lusionista) que va acabar sent un dels personatges clau en la Història del Cinema. Per poder veure qui va ser Méliès i què va fer, cliqueu els diferents puntets que apareixen en la  imatge interactiva, feta amb  Thinglink una eina 2.0 que ens serveix per etiquetar imatges i posar informació.

Trobarem més informació en aquest vídeo editat per Caixa Fòrum en motiu de la exposició que es va fer a Barcelona la primavera passada. També coneixerem més coses sobre aquest mag del cinema en AQUEST ARTICLE que li dedica RTVE i en AQUEST ALTRE que es va penjar el 2011 en motiu del 150 aniversari del seu naixement.
Absolutament recomanable el reportatge que dias de cine li va dedicar arran d'aquest aniversari: DIAS DE CINE: 150 ANIVERSARIO DE GEORGE MÉLIÈS
Los comentarios están cerrados.