4tESO. We play Educaplay

We play Educaplay!! Quin títol més original el del article, no?! No us penseu que és meu, me l'ha deixat el Josep Martí que juntament amb la resta de companys de la classe han elaborat aquestes activitats amb Educaplay. També és divertida la reflexió que fa la Neus Toledano quan diu Podem aprendre jugant?

Aquestes activitats les han creat, per grups, els alumnes de 4tESO. Són activitats que han estat elaborades a partir del  mur col·laboratiu sobre Els grans del jazz que han fet per conèixer uns quants dels músics més representatius de la Hª del Jazz.

Ho hem fet amb la plataforma Educaplay ajudant-nos d'aquest tutorial on s'expliquen els diferents tipus d'activitats que es poden fer amb aquesta eina.

La següent proposta és que els alumnes responguin les preguntes del test que han elaborat els altres grups.


Maria, Neus, Maria i Ariadna
Joan i Pau

Judit, Marta i Eugènia

Célia, Dani i Victor
Júlia, Josep, Júlia, Carla i Mar
AndreaLos comentarios están cerrados.