Symbaloo: Música Selvatge


Ha nascut un nou Symbaloo, el Symbaloo de Música Selvatge.

L'objectiu en la creació d'aquest Symbaloo ha estat únicament el de proporcionar a tots els alumnes "selvatges" i a tots aquells que visiteu aquest bloc, un bon cabaç d'eines que us serveixin per treballar a l'Aula de Música i fora de l'aula de música. 

Hi trobareu totes aquelles eines amb les que jo treballo i treballo amb els alumnes. De moment n'hi ha unes quantes i a mesura que vagi trobant coses interessants l'aniré actualitzant.

Veureu que al webmix principal hi ha enllaçats 5 webmix més: "Presentacions", "Recursos Diversos",  "Apps mòbils", "Imatge i so" i "Webs Musica i Altres". Clicant aquestes pestanyes anireu directament al webmix on hi ha els enllaços. Després, en cada un d'aquests webmix trobareu una pestanya que us retornarà a la pàgina principal.

Podeu afegir aquest Symbaloo al vostre Symbaloo clicant simplement a "Afegir aquesta pàgina".

Espero que us pugui servir d'alguna cosa. 
Los comentarios están cerrados.