Fem Tutorials amb 4tESO. Instagram i Grooveshark

Aquests dies hi ha alguns alumnes de 4tESO que han après a fer Tutorials. L'objectiu ha estat el d'ajudar a la resta de la classe a conèixer algunes eines per poder fer els treballs de classe.
Han fet el treball utilitzant Google Drive (que permet treballar en línia) i després han utilitzat Box per pujar-lo a la xarxa.
El primer Tutorial que us presento és fet per la Maria Coca. És un tutorial completíssim sobre Instagram. Així que si voleu bones fotos i no sabeu com fer-ho, teniu les instruccions i molts detalls amb imatges en aquest tutorial.


El segón Tutorial és sobre Grooveshark, que és una eina molt interessant per fer llistes de reproducció sobre el tipus de música que més us agradi. En aquesta ocasió el tutorial l'han fet la Maria Martí i l'Andrea Lega. En un proper article us mostraré el treballs que han fet els de 4t amb aquesta eina. Espero que us siguin d'utilitat. Els trobareu a Tutorials, la nova pàgina de Música Selvatge.
Los comentarios están cerrados.