3rA. Acabem trimestre. Resum

Ja hem acabat el trimestre i per a molts també la música a l'ESO.
Estic satisfeta de com ha anat i he volgut fer de xafardera proposant als alumnes una valoració del trimestre.
El format ha estat absolutament lliure: hi ha alumnes com l'Eva, l'Alba o la Cristina que ho han fet amb una presentació especial, n'hi ha d'altres que ho han fet mitjançant un escrit en el seu bloc, tal i com espontàniament m'ho han fet arribar (No us tindré en compte les faltes :))
Conclusions: 

"Te n'enteres?
A veure… A veure… A veure…
Aquest és un article en que he de resumir tot el que hem fet durant el trimestre, Bufa! Rebufa! I torna a rebufar!
Doncs… Abans d’entrar en matèria us diré en general què hem fet aquest període de temps:

  1. Treballar de valent. Treballar de valent: de valent loc. adv. MOLT.
  2. Treballar a contra rellotge. contra rellotge loc. adv. Molt RÀPIDAMENT, amb presses.
  3. Treballar en equip. En equip: loc. adv. Formant un GRUP.

Després de dir-vos el COM? potser cal que us digui el QUÈ?

  • QUÈ hem treballat? MÚSICA!"

Àngels Canyelles: 
 "Aquest trimestre hem fet musica, i ha sigut molt intens, interessant, i bonic. Trobo que hem fet molt bona feina tota la classe!! Tothom ha participat amb ganes, potser més o menys però nomes cal mirar la quantitat de articles extres que s’han fet. Hem après música i molt mes com per exemple fer anar un bloc, deixar comentaris, crear un voki, crear un thinklink, crear un mitxbit… que trobo que es molt bona idea, així els alumnes aprenen moltes més coses i en tenen més ganes ja que no es repetitiu."


Núria Mansergas:
"En general, m’ha agradat molt aquesta assignatura, ja que m’agrada molt la música i és el meu hobbie com activitat extraescolar. Des de ben petita que faig música i espero mai deixar de fer-ne. Crec que és un luxe poder gaudir de la música tal i com ho faig jo, tocant la flauta travessera i cantant en el meu cas.
Dit tot això, ha sigut un trimestre en que hem fet molta feina tots plegats, i he après moltes coses que no sabia. Moltes gràcies Adelaida! :)"

Alícia Domingo:
 "Aquest segon trimestre als alumnes de 3r A ens ha tocat fer música i ens hem endinsat en la Història de la Música. Amb només un trimestre hem fet moltíssim! Ha sigut un trimestre intens però a la vegada divertit i enriquidor, ja que també hem apres a utilitzar les eines 2.0 com educaplay, popplet, Thinglink, MixBits… Hem tocat diferents èpoques; L’Edat Mitjana, el Renaixement, el Barroc i per últim, el Classicisme. Tots els alumnes hem treballat molt, amb moltes ganes i intensitat! "
Fatima Zerrouk: 
"En aquest trimestre e apres moltes coses que jo no savia, per exemple el thinkling es lo que m’ha costat molt més, el mixtbird a sigut lo més divertit en fer-ho.I en les clases de musica les hores m’han passat rapides i entretingudes, i hagués pugut esfoçar-me més en tocar la flauta. I espero aprovar!!!"

Alba Vives:  
Aquest és el resum que ha fet l'Alba amb Prezi. Hi ha posat enllaçats tots els treballs que ha anat fent durant el trimestre.


Àlex Salvat: 
L'Àlex ha fet un resum en el mateix bloc

Laia Salvat: 

"Aquest trimestre hem après tots moltes coses: tan jugant, amb videos, i amb teoria. El que més m’ha agradat ha estat fer el thinglink perquè aprèns coses noves de manera diferent. L’Adelaida ens ha fet fer moltíssimes coses en poc temps i es podria dir que ho hem aconseguit fer tot.  El contingut del curs no és que m’entusiasmi però tampoc m’ha desagradat. L’època que m’ha agradat més és el Renaixament que va ser quan l’escriptura va nèixer. Les cancons que hem tocat amb la flauta són les que més m’agraden!!
En resum, hem fet moltíssima feina amb poquíssim temps. Felicitats a tots per el treball que hem fet."

Cristina Fontgivell
La Cristina ha fet un Wix. A la introducció hi posa: "Crec que aquesta imatge és molt significativa, perquè ens identifica molt bé. Hem treballat moltíssim (com les formigues) i ràpidament (per això la formiga va en bicicleta)"

Jorge Ccarhuas: 


"Hem aprés el nom de moltes obre de la història de la música. Hem tocat amb flauta algunes obres de l’Edat Mitjana, Renaixement, Barroc i Classicicsme. El que més m’agradat d’aquest trimestre, és que hem fet servir eines virtuals, com el Kidblog, el Thinklink, el mixbit, el Voki, amb el moodle hem fet alguns exercicis per aprendre jugant.
En la meva opinió personal aquest trimestre ha sigut molt curt, però quan veig la feina que han fet els meus companys m’impressiona. En tot això dono les gràcies a la nostra professora per haver-nos ensenyat tant, en tant poc temps."
Los comentarios están cerrados.