Sense Tu (Teràpia de Shock) per flauta

Com tots sabeu dilluns dia 14 s'estrena la segona temporada de polseres vermelles. Tots estem esperant aquest sèrie que tant d'èxit va tenir la temporada passada. 

Segons m'ha semblat, per l'spot que aquests dies estan fent per TV3, la cançó d'aquesta segona temporada ja no serà "Sense Tu" de Teràpia de Shock. Tot i això és una cançó molt bonica i que tots plegats la portem molt endins. Crec que val la pena que la recuperem i la toquem.

La meva amiga Carme Marchena del bloc Amalgama, l'any passat la va adaptar pels seus alumnes i jo enguany i he aportat el meu granet de sorra buscant una base instrumental que en serveixi d'acompanyament. La podeu tocar amb la que més us agradi.

Trobareu el Wix a Les nostres partitures


Los comentarios están cerrados.