La nostra aportació a Educ@conTIC

Educ@conTIC és una publicació digital dedicada a l'ús de les TIC a l'aula. Alguns de vosaltres ja la coneixeu perquè, entre d'altres, hi ha una secció molt interessant que és el Laboratorio on hi podem trobar eines i recursos diversos per poder fer els nostres treballs (la podeu trobar enllaçada a la barra lateral del bloc)

Aquesta setmana la revista ha publicat un article dedicat a l'ensenyament de la música: "Nuevas ideas para aprender Història de la Música". En aquest article s'hi recullen propostes i treballs molt interessants elaborats per una bona colla d'alumnes i professors de diferents centres d'arreu del país.

M'ha omplert de satisfacció comprovar que entre aquest recull de propostes,  també n'hi podem trobar algunes de les que han dut a terme els alumnes de 3r i 4t d'ESO de l'Aula de Música del nostre institut. (tot llegint l'article trobareu els enllaços d'aquests treballs)

Des d'aquí felicito a aquests alumnes pels seus magnífics treballs i agraeixo a la Mª Jesús Camino que hagi comptat amb la nostra col·laboració per fer aquest article.
Los comentarios están cerrados.