Creem melodies pentatòniques amb Noteflight. 2n ESO

Tots coneixeu què és el Noteflight perquè el primer que fem amb moltes de les partitures que toquem a classe, és estudiar-les abans amb la partitura interactiva.
Donat que ja estem acabant amb el tema de les Escales, avui us proposo una activitat diferent: aprendre a escriure una partitura amb Noteflight. De moment farem una composició molt senzilleta utilitzant les notes de l'escala pentatònica  més endavant ja anirem complicant les coses. 

Per saber què podem fer i com ho podem fer tenim AQUEST magnífic tutorial traduït per Antoni Miralpeix que ens detalla pas a pas què hem de fer.

El PRIMER que heu de fer és donar-vos d'alta a Noteflight tal com us he ensenyat a classe. Utilitzeu el correu que teniu d'insti i poseu el nom d'usuari i contrassenya que utilitzeu habitualment per fer les Activitats 2.0. Totes les dades s'han de posar en una llibreteta que guardarem al calaix de l'escriptori.

A continuació el tutorial ens explica totes les eines que ens apareixen a la pantalla i ens diu per a què serveixen. Ja veureu que tot és en anglès i que el tutorial ens tradueix cada una de les paraules i ens diu què podem fer amb les eines que hi trobem.

Us deixo les instruccions per fer la vostra composició
Los comentarios están cerrados.